Bezoek ons live!

Die Limburger Buben speelt de originele Volkstümliche in de Oostenrijkerse- en Oberkrainer stijl. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van die Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de zaal of feesttent. Die Limburger Buben spelen in diverse formaties en weten van iedere locatie én ieder evenement een feest te maken.

Interesse om Die Limburger Buben voor uw eigen evenement in te huren, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  • Op iedere locatie & evenement één groot feest

  • Van originele volksmuziek tot aan de beste feestnummers in Tiroler-stijl

  • Jong en/of oud, iedereen hoort bij ‘de Freunde’.

Limburger Buben Boot Party, Rederij Cascade

Ook dit jaar presenteren wij u weer onze boottocht, met een leuk programma, met diverse “Freunden” van “Die Limburger Buben” en uiteraard treden we zelf ook op.
Omstreeks 13.00 uur vertrekken we vanuit Landgraaf naar Wessem, waar de bemanning van Rederij Cascade ons staat op te wachten. het is de bedoeling dat we om 14 uur afmeren voor een gezellige tocht op de maas, waarbij we om ca. 20.00 uur weer aanmeren.
Deze dag bieden wij u een ALL-INN arrangement, dus inclusief drank (geen sterke dranken), een uitgebreid buffet en inclusief busreis (heen en terug)
De kosten voor dit arrangement bedragen € 85.00 en voor de Fanclubleden (die zich al hebben aangemeld) € 80.00. Wilt u geen gebruik maken van de bus, maar op eigen vervoer naar Wessem komen, dan is het arrangement 10 euro goedkoper.
Gezien de interesse bij voorgaande edities, kunnen we alleen maar zeggen wacht niet te lang, want we hebben een maximum capaciteit.
Reserveren kan vanaf spoedig, het inschijfformulier is in de maak, en zullen we spoedig hier online plaatsen.
Omdat we momenteel niet kunnen zeggen hoe de situatie in december is, vragen we slechts een kleine aanbetaling van € 10.00, en de rest pas in November. Mocht de boottocht toch geen doorgang kunnen vinden, ontvangt u de aanbetaling uiteraard retour.
Wij hebben er in ieder geval zin in.

 

“Was Macht Die Kuh Mit Dem Traktor Auf Die Autobahn”