“VOLKSMUSIK MACHT SPASS”

De originele Volkstümliche muziek uit het diepe Zuiden van Limburg. Limburger Buben is een spontaan ontstane 4 koppige formatie waarbij de originaliteit van de Oostenrijkse – en Oberkrainer muziekstijl de hoofdzaak is. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van de Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de zaal of feesttent.

Met nummers als de Frühlingspolka of Heimat der Berge of Tanze mit mir in den Morgen, zijn Die Limburger Buben & Freunde zeer gewilde gasten op veel schutters-, oogst- en Oktoberfesten. Deze gezellige formatie live zien? Bekijk onze agenda en wellicht komt u eens luisteren als ze bij u in de buurt optreden.

De band ontstond destijds spontaan tijdens een optreden op Almabtrieb in Gerlos. Daar bleek een spontane sessie dermate goed te bevallen dat de bandleden besloten om samen verder te gaan. Daardoor ontstond toen ook de naam Limburger Buben & Freunde. De band staat onder platencontract bij de grote Oostenrijkse platenfirma Tyrolis Music.

Met Limburger Buben haal je de unieke Oostenrijkse feestsfeer binnen.
Alles ademt plezier, sfeer, stimmung en vooral een hoog feestgehalte!